Kina, pushtim nga karkalecët, nuk mjaftonte koronavirusi (VIDEO)

Miliona insekte kanë shkatërruar të korrat nëpër Keni, Somali dhe Etiopi, që po cilësohet si “pushtimi” i karkalecave në historinë e këtyre vendeve. Ky rajon me një numër të madh të popullsisë po ballafaqohet me mungesë të ushqimit, për shkak të shkallës së lartë të varfërisë. Kombet e Bashkuara kanë paralajmëruar se duhen ndërmarrë hapa konkret për të shmangur “një shok” tjetër në këto vende. Per te pare videon shtyp ne rek’lamen me poshte