King VALI CORLEONE kërkon të dashur: “dua një vajzë qe të më dojë mua, jo paratë e mia”

King VALI CORLEONE kërkon të dashur: “Dua një vajzë që të më dojë mua, jo paratë e mia”Ai thotë se është gati për të krijuar një lidhje serioze, por për këtë ai kërkon dikë që do të jetë me të për personin që është..JA DHE VIDEO SHTYPE REKL,AM DHE SHIKO VIDE,ON E ME POSHTME:“Dua të dal me dikë që dëshiron të qëndrojë me mua si njeri dhe jo për llogarinë time bankare .JA DHE VIDEO SHTYPE REKL,AM DHE SHIKO VIDE,ON E ME POSHTME: