Kingu Carleone: Fytyra jem do të del në kartëmonedhat e dollarit, Trump është në dijeni

Kingu Carleone: Fytyra jem do të del në kartëmonedhat e dollarit, Trump është në dijeni

Vali Carleone, apo siç njihet edhe ndryshe me emrin ‘Kingu’ ka qenë i ftuar në emisionin N`Kosovë Show‘Kingu’ ò në një intervistën e realizuar në shtëpinë e tij ka deklaruar që shumë shpejt në kartëmonedhat e dollarit do të del fytyra e tij, shkruan AlbanienShowI pyetur nga moderatori që a është Presidenti i SHBA-së Donald Trump në dijeni pë këtë, ‘Kingu’ ka thënë që Trump është i vogël për të vendosur, por është në dijeni.Shikojeni videon ekeni me poshte shtype rekl,am dhe shiko vide,on: