Kishte dhi mbje koke dhe shkoi të flinte, nëna e gjen pa je.të. Zbardhen detajet e vd ekjes mist erioze

Kishte dhi mbje koke dhe shkoi të flinte, nëna e gjen pa je.të. Zbardhen detajet e vd ekjes mist erioze

Ishte vetëm 21 vjeç Xhesika, kur u nd a nga jeta krejt papritur pasi kishte ndjere dh.imbje koke përpara se të merrte paracetamol dhe të shkonte për të fjetur.

Por mëngjesin e ditës tjetër nëna e saj, Sheila Rowell, e gjeti 21- vjeçaren pa ndj.enja në shtratin e saj. Ajo ishte munduar ta zgjonte por ishte e pamundur, kishte lajmëruar ambulancën por asgjë nuk mund të bëhej për vajzën e saj shtype rekl,am dhe shiko vide,on: