Kishte javë e muaj që mblidhte kursimet për udhëtimin e ëndrrave, vogëlushja shqiptare i dhuron për të prekurit nga tërmeti

Kishte javë e muaj që mblidhte kursimet për udhëtimin e ëndrrave, vogëlushja shqiptare i dhuron për të prekurit nga tërmeti

Solidariteti që kanë treguar shqiptarët në këto ditë të vështira është i rallë dhe nuk ka fjalë për t’i përshkruar. Por një vogëlushe shqiptare, e cila jeton në Itali ka prekur zemrat e të gjithëve me gjestin e saj.
Semona Ndou kishte mbledhur me ditë, javë e muaj pak nga pak që të bënte udhëtimin e ëndrrave të saj.
Vogëlushja shqiptare, e cila jeton në Firence donte të shkonte në Paris, por kursimet e saj i ka dhuruar për fëmijët e prekur nga tërmeti shtyppni mbi rekk llam dhe shiko vjideo