Kjo 65-vjeçare ngel në “klasë” edhe vajzat e reja

Kjo 65-vjeçare ngel në “klasë” edhe vajzat e reja

Ajo është konkurrente në ‘Dancing with the stars’ në Britaninë e Madhe për këtë vit. Ish-modelja Christie Brinkley, 65 vjeçe bëri të gjithë të kthenin kokën nga ajo teksa u fotografua në rrugë e veshur me një palë pantallona atë shkurtra të ngjitura pas trupit.Me fizikun prefekt dhe buzëqeshjen e përhershme në fytyrë, ajo pa dyshim i ngel në klasë dhe vajzat e reja ja dhe video shtype rekl,am dhe shikojeni: