Kjo është deputetja bukuroshe për të cilën po flitet aq shumë

Kjo është deputetja bukuroshe për të cilën po flitet aq shumë

Shumë emra të rinj do të jenë në Grupin parlamentar të partisë fituese të zgjedhjeve të 6 tetorit.
Lëvizja Vetëvendosje pritet që sipas gjitha gjasave t’i ketë 32 deputetë në Parlamentin e Republikës së Kosovës.

Midis tyre është edhe një vajzë në moshë tejet të re. Bëhet fjalë për Fjolla Ujkanin, nga Vushtrria ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko vide,on: