Kjo Është E T epërt! Albin Kurti Nuk Mundet Të Bëhet Kryeministër Edhe Pik!

Kjo Është E T epërt! Albin Kurti Nuk Mundet Të Bëhet Kryeministër Edhe Pik!

Ish- kryetari i Gjy katës Kushtetuese, Enver Hasani ka theksuar se fillimisht duhet të konstituohet Kuvendi, në mënyrë që pastaj t’i vijë radha zgjedhjes së kryeministrit.Ai në një emision televiziv, ka theksuar se në momentin që konstituohet Kuvendi, presidenti ia jep mandatin Albin Kurtit, i cili i ka 15 ditë kohë për ta formuar qeverinë. Hasani tha se nëse dë shton Kurti, atëherë mandati i shkon një kandidati të dytë, i cili i ka 10 dit afa…per me shum infor mata shtyp ne rek lamen me posht dhe lexo laj min e plot nuk do te zhgenje heni