Kjo është familja Ahmeti që u shua tragjikisht në ak sidentin në Bullgari

Kjo është familja Ahmeti që u shua tragjikisht në ak sidentin në Bullgari

Një ak sident në Bullgari u ka marrë jetën 46 personave.
Ata po ktheheshin nga një ekskursion në Turqi.

Në mesin e viktimave nga tragjedia që ndodhi në Bullgari janë edhe një familje katër anëtarëshe.

Bëhet fjalë për Avni Ahmetin i lindur në vitin 1985 dhe bashkëshortja e tij, Xhihane Ahmeti e lindur në vitin 1986.

Së bashku me ta kanë humbur jetën edhe dy fëmijët e tyre binjak, Alban Ahmeti dhe Luan Ahmeti të lindur në vitin 2017.
Ende nuk dihen shkaqet e aksidentit./tv shenja/