Kjo është gjyshja “me këllqe”, e fortë dhe me trup joshës

Kjo është gjyshja “me këllqe”, e fortë dhe me trup joshës

Ajo është gjyshe e tre nipërve e mbesave, por kjo nuk e ka ndaluar të realizojë ëndrrën e saj dhe të krijojë një trup të paparë. Gruaja është 48-vjeçe dhe quhe Robin Hillis.Gjyshja jeton në Ontario të Kanadasë dhe ka treguar se gjithmonë e ka dashur sportin, që kur ka qenë e vogël. Madje, në vitin 1989, gjatë kohës që ishte në gjimnaz, u regjistrua për herë të parë në palestër shtype rekl,am dhe shiko vide,on: