Kjo është gruaja e Ilir Shaqirit të cilën ai nuk e shfaq kurrë (Video)

Kjo është gruaja e Ilir Shaqirit të cilën ai nuk e shfaq kurrë (Video)

Këngëtari nga Broja e Skenderajt, kurrë nuk ka postuar foto me gruan e tij në rrjete. Por nëse shikoni në profilin e djalit të tij Korab Shaqiri, aty mund ta gjeni një foto ku ai shihet pranë nënës së tij.

Më poshtë mund të shikoni se kush është gruaja e Ilir Shaqirit e cila deri me tani nuk ishte parë kurrë nga publiku stipe relamen meposhte dhe shiko pamjet