Kjo është këngëtarja që mori “bakshish“ 6.000 euro për vetëm një këngë!

Kjo është këngëtarja që mori “bakshish“ 6.000 euro për vetëm një këngë!

Këngëtarja popullore maqedonasja Andrijana Kostadinovska mori një bakshish prej 6.000 eurosh në një pagëzim në Shkup. Nuk dihet se cila është fytyra e personit ne videon, por padyshim këngëtarja “g.oditi” këngën e tij të preferuar “Milioner”. Në një deklaratë për Libertas, ajo thotë se ishte e t.ronditur, por ndoshta e g.oditi këngën e mysafirëve, dhe siç e shihni në vidjeon më p’oshtë, kartëmonedhat prej 500 euro po shkojnë në shkumë.shty pni mbi relam dhe shiheni vide.on