Kjo është këngëtarja shqiptare që i mori 38 mijë euro në një dasëm

Shkurta është një nga këngëtaret e preferuara, që shumëkush dëshiron ta ketë në dasëm dhe të paguajë çmimin që ajo kërkon.
Por në një dasëm gjatë sezonit të dasmave që e lamë pas në Maqedoni, Shkurtja ka qenë me fat dhe ka arritur që të fitojë rreth 38 mijë euro, shkruan ‘Ina’.Për më tepër shihni pamjet në videon më poshtë $htype relamen e meposhtme dhe shiko videon
Një video origjinale me muzikë tallava, tregon se Shkurta ka marrë për një natë në këtë dasëm 38 mijë euro.