Kjo është ligjerata e Hoxhë Elvis Naçit që po “rrë nqethë“ zemrat e çdo Shqiptari

Kjo është ligjerata e Hoxhë Elvis Naçit që po “rrë nqethë“ zemrat e çdo Shqiptari

Rrjetet sociale janë bërë një matës i famës dhe ndikimit të personaliteteve që kanë te masa. I tillë është rasti edhe me Elvis Nacin, hoxha i cili u bë i famshëm në mbarë hapsirën shqiptare fal ligjëratave të tij.Fenomeni Elvis Naci është për tu analizuar, duke marrë parasyshë se për një kohë shumë të shkurtër ka marrë famë shumë të madhe që as njerzit e Shoëbizit nuk e kanë lehtë ta arrijnë me p’oshtë shihni videjon.