Kjo është mjekja Shqiptare nga Kosova që po shkëlqen me punën dhe bukurinë e saj në Zvicër

Bukuroshja shqiptare nga Kosova Naile Thaqi, e cila jeton në Zvicër, ndihet e privilegjuar që ka zgjedhur profesionin human si profesion të jetës. Ajo është bukuroshja e zgjedhur “Miss Grand Kosova 2014”, e cila po tregohet e suksesshme në çdo aspekt të jetës, falë bukurisë që e ka dhunti nga natyra dhe punës së saj të palodhshme. Ajo punon si infermiere Zvicër dhe studion mjekësinë shtyp ne foton posht ketij shkrimi shih pamjet