Kjo është nëna e Adrian Gaxhës, do ju befasoj më…

Këngëtar i afirmuar dhe shumë i njohur për audiencën shqiptare. Adrian Gaxha, këngëtari nga Maqedonia, ka bërë të mbledhë afër vetës një numër të madh të fansave ngado që është prezantuar.Adriani sa është i përmbushur në jetën e tij profesionale, është edhe në atë private, ani pse në këtë pjesë është goxha i rezervuar shtyp ne foton posht ketij shkrimi shih pamjet.