Kjo është nëna e cila shkoj në market dhe nuk u kthye më, la pas dy fëmijë

Një nënë e re 36-vjeçare është v.rarë në Britani, pasi kishte dalë për një pije jashtë shtëpisë. Ngjarja ka ndodhur në orën 2, pas mesnate mëngjesin e së dielës, dhe sipas policisë ajo ka h.umbur j.etën gjatë një “g.rindje”.
Një i ri ka rënë në pranga për rastin, pasi dyshohet për v.rasjen e 26-vjeçares”>26-vjeçares Levi Ogden, e cila ishte nënë e dy fëmijëve shtyp ne foton posht ketij shkrimi shih vidjeon.