Kjo është Serbja që vizitoi dhe ndihmoi të prekurit nga Termeti në Shqipëri, Ja cfar tha ajo pasi u kthye në Serbi (Video)

Kjo është Serbja që vizitoi dhe ndihmoi të prekurit nga Termeti në Shqipëri, Ja cfar tha ajo pasi u kthye në Serbi (Video)

Ajo ka vizituar zonat e prekura për t’u njohur më nga afër me pasojat e këtij tërmeti dhe për t’i qëndruar pranë njerëzve që kanë nevojë për ndihma.Irina ishte e ftuar sot në “Wake up”, ku e përlotur rrëfeu historitë më prekëse që përjetoi në Durrës, Laç dhe Vorë mes të prekurve nga tërmeti ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko vide,on ja dhe video: