Kjo është shifra marramendëse që Shkurte Gashi fiton për një natë

Kjo është shifra marramendëse që Shkurte Gashi fiton për një natë

Shkurte Gashi vazhdon të mbetet një nga këngëtaret e pakta kosovare e cila intepreton live në mbrëmjet muzikore që merr pjesë.
Interpretuesja e shumë hiteve ka qenë e ftuar tek emisioni “Nin” dhe ka folur për jetën profesionale dhe personale.Në rubrikën “Thuje ose Haje” moderatori i këtij emisioni Alaudin Hamiti, ka pyetur këngëtaren kosovare se sa paguhet ajo për një mbrëmje muzikore, përgjigjja e sa ka qenë pak befasues.

“Nuk mundem me tregu për këtë pjesë, është menaxheri i imi ai i cili merret me këtë pjesë, por nëse krahasohemi ne me këngëtaret e huaj, me vjen marre ta përmendi çmimin, sepse është e vështirë me këndu live” tha Gashi.

Sipas informacioneve që ka Gazeta Express, Shkurte Gashi paguhet deri në 4500 euro për një mbrëmja muzikore.

Më poshtë mund të ndiqni gjithashtu storjen e T7 për fitimet marramendëse të këngëtarëve të tjerë nëpër dasma: