Kjo është shtëpia përrallore e Ermal Fejzullahut që kushtoi 300 mijë euro (Video)

Deri të vendimi për zgjerimi e hapësirës së vendbanimit, Ermali erdhi pas rritjes së familjes, e cila përbëhet nga bashkëshortja Ariana dhe 3 fëmijët Arti, Buna dhe Era.Padyshim që një shtëpi si e këngëtarit vlen të ekspozohet në çdo moment. Kështu që edhe Ermali në ndërkohe poston foto në rrjete sociale, duke na treguar shtëpinë e tij luksoze,shtyp re,klamn dhe shikoje pamjen e plotë.