Kjo është “vajza e Lecit”, një super-bukuroshe që po ‘kall’ fansat e saj

E, Vesa u bë e njohur shumë shpejt, madje disa ditë radhazi shkruanin portalet se sa e bukur ishte bërë vajza e humoristit të ndjerë.Derisa revista “Kosovarja”, doli me lajmin e vërtetë se vajza e Lecit nuk ishte kjo e re prishtinase.Shty peni re ekla men me po shte dhe ju dalin pamjet e nxehta te saj: