Kjo eshte vajza ime Blerta ajo sot mbush 28 vjeq , kush me uron zoti i dhashte ate qe i mungon

Kjo eshte vajza ime Blerta ajo sot mbush 28 vjeq , kush me uron zoti i dhashte ate qe i mungon,
Keshtu është shprehur një vajze e cila ka mbushur 28 vjet.
Ne i urojmë dhe shumë vite te lumtra se bashku me të afermit dhe te dashurit e saj. Ndiqeni pamjet me poshtë duke shtypur ne rek;lam ne ditlindjen e saj…