Kjo femër ka pasur 2000 kandidatë për martesë, a e dini pse?

Në Persinë e shekullit XIX, standardet perëndimore të bukurisë nuk ishin mbizotëruese.

Sigurisht, ata kishin standardet e tyre të bukurisë dhe konceptin e tyre të bukurisë.

Sa më mashkullore të ishte një grua, aq më e bukur u konsiderua ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko vide,on do befasohesh padyshim: