Kjo foto po bën namin! cifti krevat 5.5 metra bashkë me fëmijët e tyre. motivi lë pa fjalë…

Një ish-lojtar i rugby-t nga Belfast dhe gruaja e tij, një mësuese e joges, ndajnë shtratin e tyre prej 5.5 metrash me 4 fëmijët e tyre.

Kjo është një praktikë që mund të duket e pazakontë për shumë njerëz, megjithatë, këta prindër sigurojnë që në sajë të këtij aranzhimi të ri në dhomën e gjumit, netët janë bërë më të këndshme dhe argëtuese..JA DHE VIDEO SHTYPE REKL,AM DHE SHIKO VIDE,ON E ME POSHTME