Kjo Ndodhi Në Gjakovë, Policisë Së Këtij Qyteti Si Duket I Ka Mbet Pa Naftë Vetura

Një veturë e policisë në Gjakovë shihet të jetë ndalur në rrugë.
Në një Fotografi që ka shpërndarë në Facebook një qytetar, shihen disa persona që provojnë ta vënë veturën në lëvizje, duke e shtyrë atë.$htype relamen meposhte dhe shiko videon se si e shtyne veturen e policise.Vetura është e Policisë, ndërsa për ta vënë në lëvizje janë angazhuar disa qytetarë.