Kjo nuk duhej/ Arian Çani jep lajmin e tri.shtë, ja çfarë ndodh me Sofie

Kjo nuk duhej/ Arian Çani jep lajmin e tri.shtë, ja çfarë ndodh me Sofie

Në hyrje të emisionit “Zonë e Lirë” mbrëmjen e sotme Arian Çani ka nisur me një lajm të papr itur. Çani ka thënë se duke filluar nga sonte do të mungojë Sofie, e cila sipas tij është larguar me dëshirën e saj dhe nuk do të jetë më pjesë e emisionit.Drejtuesi i “Zonë e Lirë” ka shtuar se Sofie, apo siç kishte emrin e vërtetë Xheni Brahaj, i kishte falënderuar për bashkëpunimin e deritanishëm shtype rekl,am dhe shiko vide,on: