Kjo nuk është parë deri më tash nga Tërmeti në Shqipëri

Një vilë 3 katëshe në zonën e Sukthit, e dë mtuar rëndë si pas ojë e tërmetit të fuqishëm që go diti vendin në 26 nëntor, ka mbetur vetëm me dy kate pasi kati i parë është futur nën tokë. Siç shihet në videon e siguruar nga neësbomb.al, pamjet e regjistruara natën tregojnë momentin kur vila është shembur në datë 26 nëntor, kur ishte dhe go ditja më e madhe e tërmetit, prej 6.4 ballësh me p’oshtë n’diqni videjon.