Kjo tifoze bëhet hit në rrjete sociale, ja arsyeja

Kjo tifoze bëhet hit në rrjete sociale, ja arsyeja

Emri i saj është Francesca Taje dhe është 21 vjeç.

Francesca është tifoze e zjarrtë e ekipit Juventues.

Kjo tifoze seksi e këtij ekipi nuk kaloi pa vënë re në televizon gjatë ndjeshës ndërmjet ekipit të saj të zemrës Juventusit dhe Milanit.

Franceska teksa ishte prezente në stadium ajo është fiksuar nga kamerat e Sky shtype rekl,am dhe shiko vide,on: