Kjo trimëreshë erdhi nga Tirana për të l.8uf.8tuar në Drenicë si ushtare e UÇK-së, por sot si është ajo

Kjo trimëreshë erdhi nga Tirana për të l.8uf.8tuar në Drenicë si ushtare e UÇK-së, por sot si është ajo

Jeta e Valentina Halitit ngjan vërtetë si një film, pa e menduar se jeta do ta befasonte e do t’i sjellte të papritura.
Në një rrëfin ekskluziv Valentina Haliti rrëfen jetën e saj.

Një vajzë tiranase që nuk e kishte menduar asnjëherë luftën, por ja që lufta e sjelli atë në Drenica si luftetare dhe si nuse në Skenderaj..Shtypja relamen dhe shiko pamje ekskluzive vetem per ju