Kjo vajzë ka ngjashmëri të madhe me Marina Vjollcën, nuk do ju besoni syve !

Bukuroshja dhe moderatorja Marina Vjollca ishte njëra nga nuset më të diskutuara të asaj kohe.Ceremonia martesore e realizuar në Gjiirin e Lalzit ka bërë bashkë të gjitha femrat s.eksi të familjes Vjollca.Nga fotot e publikuara vihej re dhe ngjashmëria e Marinës me motrën e saj të madhe

Lirën.Ato duken thuajse si binjake dhe për faktin se të dyja janë bionde.

Bukuroshja dhe moderatorja Marina Vjollca ishte njëra nga nuset më të diskutuara të asaj kohe.Ceremonia martesore e realizuar në Gjiirin e Lalzit ka bërë bashkë të gjitha femrat s.eksi të familjes Vjollca.Nga fotot e publikuara vihej re dhe ngjashmëria e Marinës me motrën e saj të madhe

Lirën.Ato duken thuajse si binjake dhe për faktin se të dyja janë bionde.
Mjafton të buzëqeshin dhe dallimi mes tyre v ështiresohet.

Mjafton të buzëqeshin dhe dallimi mes tyre v ështiresohet.