Kjo vajzë pa fije TURPl bën GJESTlN e uIët në taksi (Video)

Kjo femër pa fije tu;rpi e bën këtë gjest në taksi.

Në një video të publikuar në internet shihen disa vajza të cilat mash;trojnë një taksistit në qendër të New York-ut.

Femra e ulur në mes, me jelekë të zinj, bën diçka të pab;esueshme.

Pas një momenti hezitimi, ajo merr parat e vendosura në mes dhe del nga makina me miqtë e saj.

E dyshuara është kërkuar në Instagram dhe del të jetë Gabrieelle Canales.

Në rrjetet sociale, ajo ndau artikujt rreth vetes dhe vj;edhjes së saj, duke theksuar se ajo kishte vj;edhur “vetëm” pesë dollarë.