Kjo vajzë shkoi te mjeku me dhi,mbje në të p.asme, Por kur doktori shikoi se çfarë kishte Ai e tme.rroi me atë që i tha (VIDEO)

Andressa Urach, e cila u bë e famshme për garën me famë botërore Miss Popo Brazilian dhe është një nga finalistet e konkursit, tani ka tërhequr vëmendjen e botës me një ngjarje krejt tjetër.Në mënyrë që të kemi ij e më të mëdha, më të forta dhe me pamje më të plotë ka rënë në gjuhën e të gjithë botës duke i bërë këmbët e saj estetike. Më pas, dë mti mi i shkaktuar nga silikoni i inj ektu ar në trup dhe pasi ka arritur të tërheqë vëmendjen e të gjithëve me defo rmim e.:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…