Kjo video tregon si ruhet Putin nga 6 truproja edhe në W’C

Kjo video tregon si ruhet Putin nga 6 truproja edhe në W’C

Një video e publikuar nga mediat ruse, tregon momentin kur presidenti rus Vladimir Putin shoqërohet nga 6 truproja për në tu alet. Nga video shihet se si 6 persona sigu rojnë se dyshemeja është e si gurtë dhe kjo ka ndodhur në Pallatin Elize në Paris. Ai ka marrë pjesë në samitin e para pak ditësh lidhur me k rizën në Ukrainë, pjesë e të cilit kanë qenë edhe presidenti francez Emmanuel Macron, Kancelarja gjermane Angela Merkel dhe presidenti ukrainas, Vladimir Zelenski me p’oshtë ja pamjet.