Kledi: Kam bërë ѕ*kѕ me meѕazhe, e kam ѕhijuar!

Kledi: Kam bërë ѕ*kѕ me meѕazhe, e kam ѕhijuar!

Kledi dhe Beatrix kanë ngrënë darkë vetëm të dy mbrëmjen e djeshme. Në mesin e darkës në dhomën e surprizave ka ardhur Donaldi, i cili u ka bërë disa pyetje. Një nga pyetjet ishte edhe se kush nga të dy ka bërë “sexting” (se ks me anë të mesazheve).

Kledi është përgjigjur që po, ndërsa Beatrix ka thënë jo.

Ndër të tjera Kledi ka shtuar edhe se e ka shijuar shumë. Dy djemtë, Donaldi dhe Kledi janë habitur që beatrix nuk e ka bërë diçka të tillë.