Konflikte mes të afërmish/ Pse këta VIP-a shqiptarë nuk flasin me familjarët e tyre?

Konflikte mes të afërmish/ Pse këta VIP-a shqiptarë nuk flasin me familjarët e tyre?

Shpesh herë ndodh që brenda fisit apo edhe brenda në familje të ndodhin shpesh sherre. Të gjithë kemi në fis dikë me të cilin nuk flet apo nuk ka folur dikur , njohim dhe njerëz të tjerë të fisit tonë që nuk flasin me njëri-tjetrin. Edhe personazhet e famshëm shqiptar ashtu si ne kanë pasur ose kanë raste të tilla shtype rekl,am dhe shiko vide,on ja dhe video: