Konkurrenti i thotë ‘G omar je vetë’, Renato e përjashton nga ‘Hell’s kitchen’

Një konkurrent është dëbuar nga “Hell’s kitchen”, pasi i ka kthyer përgjigje Renatos teksa po debatonin për një pjatë ëmbëlsirë. Fillimisht Renato po i bërtiste Vjonisit pasi kremi i ëmbëlsirës nuk ishte bërë siç duhej. Mirëpo Vjonisi kundërshtoi dhe tha se i ishte dukur në rregull.

“Po tall trapin ti”, i tha Renato dhe ia hodhi kremin e ëmbëlsirës. Vjonisi vazhdoi duke thënë se në shijet e tij ëmbëlsira ishte shumë e mirë shtype rekl,am dhe shiko vide,on: