Koronavirusi/ Astrologia Tregon Shenjat Që “Do Goditen”: Ky Ndryshim Do Zgjasë Për Një Periudhë 7-Vjeçare (Video)

Astrologia Meri Shehu veçoi disa shenja të horoskopit të cilat duhet të kenë më shumë kujdes gjatë kësaj periudhe dhe sesi do ndryshojnë marrëdhëniet mes shenjave.Meri Shehu: Shenjat që do ndikohen shumë fortë këtë periudhë janë shenjat fikse, Demi, Luani, Ujori, Akrepi. Demi do jetë në ndryshim të vazhdueshëm, por në vetvetë janë duke ndryshuar dhe nuk do ndihen mirë. Dhe marrëdhëniet e të tjerëve me Demin do jenë gjithmonë në stres. Luani me Demin nuk do shkojë shumë mirë, Luani me Ujorin nuk do shkojë shumë mirë ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko vide,on e me poshtme: