Kosova dënon ashpër shpalljen e njëanshme të pavarësisë nga Malisheva, trazira në Prishtinë

Qeveria e Republikës së Kosovës me anë të një deklarate ka dënuar ashpër shpalljen e njëanshme të pavarësisë nga Malisheva.
Qeveria ka kërkohet që të respektohet integriteti territorial dhe sovraniteti i Republikës së Kosovës, duke mos u cënuar territori. Per te pare videon shtyp ne rek1amen me poshte