Kosova është dashur që të pres 600 vjet për ta pas një njeri si Hashim Thaçi

Ditën e djeshme presidenti i Kosovës Hashim Thaçi, është kontrolluar në Klinikën e Urologjisë të Qendres Klinike dhe Universitare të Kosovës, për shkak të disa dhimbjeve në veshkë.Ky rast ka krijuar shqetësim tek qytetari Besim Rexhepi, nga fshati Remnik i Vitisë. Rexhepi tha për presidentin Thaçi është i gatshëm të jap të gjitha pjesët e trupi.“Dje isha shumë i shqetësuar por shyqyr që presidenti është mirë me shëndet. Por unë jam i gatshëm për atë që kam thënë me ja dhënë. Gjitha pjesët e trupit sht1pe rek1am dhe sh1ko v1deon: