“Kosova pjesë e Serbisë”, Shahini gjen fajtorin per gabimin në librin e Qytetarisë

“Kosova pjesë e Serbisë”, Shahini gjen fajtorin per gabimin në librin e Qytetarisë

Ministrja e Arsimit, Besa Shahini ka reaguar pas publikimit në media të një libri që përdoret nga nxënësit e klasave të teta në vend dhe që në një hartë nuk njihte Kosovën si shtet.

Në një reagim në Facebook, Shahini shkruan se ky gabim është i paqëllimshëm, dhe psa para së të botohej ka kaluar në duart e disa persoanva që janë përgjegjës shtype rekl,am dhe shiko vide,on: