Kosovari e ka.llë në mes të Beogradit me këngë patri otike me veturën e tij super luksoze

Shqiptarët gjithnjë janë njohur për tri mëri. Madje kjo është dëshmuar në shumë raste.Por sigurisht jo gjithkush arrin që në Serbi të flasë lirshëm gjuhën shqipe e lërë më të dëgjojë muzikë shqipe me zë të lartë përderisa kalon në këtë vend.“Moj Serbi” është kënga e cila dëgjohet të jetë lëshuar nga kosovari në këtë rast shtyp mbi relamen dhe shihni vjideo