Kosovari nxjerr nga garazha BMW-në unike 47 vjeçare

Kosovari nxjerr nga garazha BMW-në unike 47 vjeçare

Studiuesi dhe publicisti, Daut Dauti ka nxjerrë nga garazhi veturën e tipit BMW të vitit 1972, e cila është mjaft unike. “Ka ma shumë se 7 vjet qe se kam prekë me dorë e as se kam kqyrë me sy”, ka shkruar i zoti i veturës mbi fotografitë ku shihet vetura e mbuluar me pluhur e rrjeta merimangash ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko vide,on: