Kosovari që e nisi biznesin me 50 thëllëza, tash ka mbi 20.000 (VIDEO)

Vetitë shëndetësore të vezëve të thëllëzave është tepër i madh, pasi që ato kan një temperaturë trupore me të lart se shumica e shpezëve tjera. Një vezë e këtij shpendi ka veti të pasura shëndetësore sa 5-10 vezë të pulave, shkruan RepublikaOnline.net
Për më shumë shikoni videot me poshtë për të parë se si bëhet kultivimi dhe mbarështimi i thëllëzave japoneze. Per te pare videon shtyp ne rekl,am