Kosovarja Qe Jeton Ne Gjermani: Kurr Nuk Martohna Me Një Burrë Nga Kosova, Sepse Nuk Dinë As Me…

Vajza qe jeton ne Gjermani: kurr smarë djal nga kosova sepse sdin as me ecë.Një vajz e re nga kosova por qe jeton ne gjermoni ka kritikuar shum djemt e kosoves pasi qe thot po na nenqmoni ju atje.Ajo thot se baba e nana me kan then qe me gjet nje djal nga kosova por kurr se marr sepse jan shumshtipe relamen meposhte dhe shiko videon se cfare thote kjo vajze.