Kosovë Fshati shqiptar në të cilin jeton vetëm një njeri me 300 dhi (VIDEO)

Shala e Bajgorës shquhet për numër të madh të fshatrave, të cilat shtrihen në një terren malor dhe që kanë bukuri përrallore.
Një ndër këto fshatra është edhe Kutllovci, i cili sot pothuajse është i pashkelur.
40 shtëpi sa kishte dikur, sot kanë mbetur vetëm muret e zbrazura dhe bukuritë e natyrës, të cilat kanë mbetur të pikturuara si në letër, pa i shkelur njeri.
Isuf Abazi është banori i vetëm i cili kthehet në këtë fshat për t’i kullotur 300 dhi. Per te pare videon shtyp ne rek,lamen me poshte