Krejt pjest e trupit ja Jap Hashim Thaqit edhe m… ja ha (VIDEO)

Ditën e djeshme presidenti i Kosovës Hashim Thaçi, është kontrolluar në Klinikën e Urologjisë të Qendres Klinike dhe Universitare të Kosovës, për shkak të disa dhimbjeve në veshkë. Ky rast ka krijuar shqetësim tek qytetari Besim Rexhepi, nga fshati Remnik i Vitisë. Rexhepi tha për presidentin Thaçi është i gatshëm të jap të gjitha pjesët e trupi. Per te pare videon e plote shtyp ne rek1amene me poshte