Kreu marrëdh.ënie me mbi 2000 burra, gruaja: Do e çoj deri në 3000 (Arsyeja do t’ju habisë)

Ajo pretendon se ka fjetur me mbi 2000 burra që pas operacionit, ku ndryshoi gjininë e saj.

Crystal Warren, 48-vjeçe, nga Brighton, thotë me shaka që është kthyer nga mashkull në grua për t’u ngrënë nga meshkujt.

Warren s’ka plane për ta ndryshuar “regjimin” e saj dhe shpreson që të flejë me plot 3000 burra para se të jetë 50 vjeçe shtype rekl,am dhe shiko vide,on ja dhe video: