Kroacia si gjithmonë i bashkohet Kosovës dhe Shqipërisë,ja çka bëri presidentja Kolinda (Video)

Kroacia si gjithmonë i bashkohet Kosovës dhe Shqipërisë,ja çka bëri presidentja Kolinda (Video)

“Ministria e Punëve të Jashtme dhe Evropiane e Kroacisë ka vendosur që ambasadori i Kroacisë të mos marrë pjesë në ndarjen e çmimit Nobel në Stokholm, për shkak të ndarjes së çmimit për personat e angazhuar politikisht në mbështetjen e politikës së madhe serbe të Sllobodan Millosheviçit në vitet e 90’ta të shekullit të kaluar”, thuhet në një reagim të Ministrisë së Jashtme të Kroacisë shtype rekl,am dhe shiko vide,on ekeni me poshte: