Kryefamiljari në izolim vr.au gruan, dy vajzat dhe më pas veten

Një nënë, baba dhe dy vajza të mitura u gjetën të vd.eku.ra me qenin e tyre në shtëpi në një kr.im që dukshëm duket vr.as.je dhe vet.ëv.ra.sje gjatë mbylljes kundër koronavirusit në Angli.
Trupat e Kelly Fitzgibbons, 40 vjeç dhe Robert Needham, 42 vjeç, u gjetën së bashku me fëmijët e tyre Ava Needham, katër vjeç dhe dy-vjeçari Lexi Needham. PEr te pare videon shtyp ne rek1am