‘Kryeministër është e ndaluar të futesh brenda’, Braçe trembet për Ramën: Na fal shoku Erion… (Video)

‘Kryeministër është e ndaluar të futesh brenda’, Braçe trembet për Ramën: Na fal shoku Erion… (Video)

Rama mesa duket ishte shkujdesur më shumë seç duhej teksa po inspektonte ndërtesën dhe zëvendësi i tij, Erion Braçe e ka kujtuar thuajse me të bërtitur:

‘Kryeministër është e ndaluar të futesh brenda, është e ndaluar të futesh brenda..’

‘Me fal, ndjesë shoku Erion…’, ia kthen Rama ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko vide,on: